Ξενάγηση: Η Θεσσαλονίκη του Μεσοπολέμου.

Ο "Κήπος" στα πλαίσια του σεμναρίου Θεσσαλονίκη του Μεσοπολέμου θα πραγματοποήσει μία ξενάγηση με τον ξεναγό Κωσταντίινο Σφήκα το Σάββατο 20/1 στς 11:00.
 
Η Ξενάγηση "Η Θεσσαλονίκη του Μεσοπολέμου" διαρκεί περίπου 2,5 ώρες (χωρίς διάλειμμα) ή 3 ώρες (με διάλειμμα) και αποτελεί μια περιήγηση στα μνημεία της πόλης. Περιλαμβάνει περίπου 70 κτίρια από όλες της γωνιές της πόλης. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να ταξιδέψουμε στο παρελθόν μας, περπατώντας στο παρόν της πόλης και να διαπιστώσουμε πόσο μεγάλο μέρος του στέκει ακόμη και συνδιαλέγεται με τη σύγχρονη αρχιτεκτονική.
 
Ο Κωνσταντίνος Σφήκας είναι έμπειρος ξεναγός, με σπουδές στο αντικείμενο και βαθιά γνώση της πόλης μας. Διδάσκει ο ίδιος στη σχολή ξεναγών και διεξάγει για χρόνια θεματικές ξεναγήσεις για διάφορες περιόδους της Θεσσαλονίκης. Έχει ξεναγήσει σημαντικές προσωπικότητες της χώρας, τουρίστες, σπουδαστές και κάθε έναν που θέλει να μάθει περισσότερα για την ιστορία. Οι συνεντεύξεις του και αναρτήσεις για την ποιότητα της δουλειάς του είναι πολυάριθμες.
 
Η ξενάγηση έχει χωριτηκότητα 30 ατόμων και το κόστος θα οριστικοποιηθεί με βάση τον τελικό αριθμό.
Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να δηλώσετε συμμετοχή εσείς και οι φίλοι σας, μέχρι την Πέμπτη 18/1.