Ξύπνησε τον πολεμιστή μέσα σου

Έναρξη: 13/11/2018 Λήξη: 13/11/2018

Τι είναι το Μονοπάτι του Πολεμιστή; Τι είναι η Ελευθερία και τι η Δύναμη και πώς μπορούν όλα αυτά να μετασχηματίσουν τη ζωή μας; Είμαστε όλοι θύματα της μοίρας ή μπορούμε ν αποφασίζουμε εμείς οι ίδιοι για τη θέση μας στη ζωή; Κι αν είναι έτσι, που μπορούμε να βρούμε το κλειδί να ξεκλειδώσουμε τις πόρτες του δικού μας πεπρωμένου;


Ο επιφανής Ελβετός ψυχαναλυτής Καρλ Γιούνγκ ερεύνησε και περιέγραψε πάγια ψυχικά μοτίβα της ανθρωπότητας, τα οποία αποκάλεσε αρχέτυπα. Τα αρχέτυπα είναι καλά ριζωμένες αντιλήψεις του εαυτού, κληρονομικές εγγραφές στο DNA, που λειτουργούν σαν πλαίσια για να αναπτύξεις όλο σου το δυναμικό. Ένα από τα βασικά αρχέτυπα είναι εκείνο του «πολεμιστή». Στη σύγχρονη εποχή, ο πολεμιστής είναι ο άνθρωπος που αγωνίζεται, αλλά είναι και κάτι περισσότερο από αυτό. Μεταξύ άλλων, αναπαριστά τη σημασία του να ζεις με θάρρος, να αντιμετωπίζεις τους φόβους σου και να μην τρέχεις μακριά από τα προβλήματα.Ο πολεμιστής αγκαλιάζει τις αντιξοότητες και τις χρησιμοποιεί για να γίνει πιο δυνατός. Τις βλέπει σαν μια πηγή δύναμης για να κατακτήσει τους στόχους, να νικήσει τους φόβους και να συναντήσει την επιτυχία.

 

Όποια κι αν είναι η κατάστασή σου αυτή τη στιγμή, ο κορυφαίος Life&RelationshipCoach Νίκος Σαπουντζής σου αποκαλύπτει τον τρόπο να αποφασίζεις συνειδητά για όσα θα σκεφτείς και να μην επιτρέπεις στα γονίδια ή στο περιβάλλον ή στην μοίρα να καθορίζουν το δρόμο σου.

 

Το workshop «Ξύπνησε τον πολεμιστή μέσα σου» σκιαγραφεί το γεγονός, ότι δεν προσελκύουμε αυτά που θέλουμε, αλλά αυτά που είμαστε.

 

Εισηγητής: Νίκος Σαπουντζής

 

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στη δωρεάν εκδήλωση του Κήπου την Τρίτη 13/11 στις 20:00.

 

Κρατήστε τη θέση σας εδώ