Λέξεις σε πραγματικό χρόνο -Μαραθώνιος Διαγωνισμός Συγγραφής

Έναρξη: 04/02/2017 Λήξη: 04/02/2017

Λέξεις σε πραγματικό χρόνο

Μαραθώνιος Διαγωνισμός Συγγραφής

 

 

Ο Κήπος-Σεμινάρια, ο πιο πλήρης χώρος δημιουργικής απασχόλησης στην πόλη, διοργανώνει έναν πρωτότυπο διαγωνισμό συγγραφής. Σας προσκαλούμε την Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στη νέα μας διεύθυνση, Ορφανίδου 6, από τις 15:00 μέχρι τις 19:00, για να γράψουμε μαζί ιστορίες και ποιήματα. Οι εισηγητές των Εργαστηρίων Γραφής* του Κήπου θα σας δώσουν ένα ή περισσότερα θέματα –ανάλογα με την κατεύθυνση και το είδος που σας ενδιαφέρει- και εσείς θα τα αναπτύξετε ελεύθερα, με το δικό σας ύφος, εντός τεσσάρων ωρών. Χαρτί και μολύβι, φορητοί υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα, όποιο και αν είναι το μέσο που θα χρησιμοποιήσετε, τα γραπτά σας θα συλλεχθούν και θα αξιολογηθούν από τους εισηγητές των Εργαστηρίων Γραφής.

 

Οι νικητές του διαγωνισμού θα κερδίσουν δωρεάν συμμετοχές ή σημαντικές εκπτώσεις στα Εργαστήρια Γραφής του Κήπου, ενώ μια έκπτωση 10% στο κόστος συμμετοχής των εργαστηρίων μας θα έχουν όλοι ανεξαιρέτως οι συμμετέχοντες.

Άλλες εκπτώσεις (εφόσον υπάρχουν) θα είναι αυτές που διαμορφώνουν το τελικό κόστος συμμετοχής σε εργαστήριο και δεν συμψηφίζονται με την έκπτωση συμμετοχής στον διαγωνισμό. Σε αυτή την περίπτωση ισχύουν μόνο οι άλλες εκπτώσεις που δικαιούται ο σπουδαστής».

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι εντελώς δωρεάν.

 

*Στον Κήπο-Σεμινάρια λειτουργούν τα εξής Εργαστήρια Γραφής: Πεζογραφίας, Ποίησης, Δημιουργική γραφή για παιδιά – έφηβουςΑστυνομικής Λογοτεχνίας, Λογοτεχνίας του Φανταστικού (fantasy, sci-fi, horror), Ερωτικής Λογοτεχνίας, Ταξιδιωτικής Αφήγησης, Κινηματογραφικού Σεναρίου και ειδικά ταχύρρυθμα εργαστήρια Δημιουργικής Γραφής για εκπαιδευτικούς.

 

Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να μεταβάλλουν την ημερομηνία και/ή την ώρα διεξαγωγής. Με την παράδοση του κειμένου, ο διαγωνιζόμενος αποδέχεται ότι το έργο του θα τεθεί υπό αξιολόγηση. Τα πνευματικά δικαιώματα των κειμένων ανήκουν στους δημιουργούς τους. Οποιαδήποτε αξιοποίηση των επικρατέστερων εξ αυτών (π.χ έντυπη ή ηλεκτρονική ανθολογία) θα πραγματοποιηθεί κατόπιν συνεννόησης με τους συγγραφείς.

 

 

Για συμμετοχές στο διαγωνισμό εδώ