Οι αλήθειες των ντοκυμαντέρ.

Έναρξη: 19/05/2015 Λήξη: 19/05/2015

Ο κόσμος γύρω μας αλλάζει ραγδαία.

 

Η οικονομική κρίση  σαρώνει τα πάντα. Πώς θα είναι η τηλεόραση μετά την κρίση;  Θα υπάρχει ή το ίντερνετ θα πάρει τη θέση της;  Ποιά είναι τα νέα εργαλεία του ίντερνετ για την νέα εποχή που έρχεται; Ποιό ρόλο έπαιξαν τα ντοκυμαντέρ στό παρελθόν και τι μπορούν να αλλάξουν στην καθημερινή μας ζωή; Αναρωτηθήκατε πότε τί έκαναν τα ντοκυμαντέρ, για τα άγρια ζώα, στόν τουρισμό της Κένυας;
 
Ποιές είναι οι έξυπνες δράσεις και ποιά τα τεχνολογικά εργαλεία που θα μας βοηθήσουν στην οικονομική ανάκαμψη;  Θα γνωρίσουμε, μέσα από παραδείγματα, τα λάθη του παρελθόντος  και πως θα τα αποφύγουμε στο μέλλον. Είναι καιρός να δώσουμε στα νέα παιδιά, τα παιδιά μας δηλαδή, αυτά που τους στερήσαμε τόσα χρόνια κρυμμένοι κάτω από συντεχνιακές ομπρέλες πού δεν άντεξαν στούς δυνατούς άερηδες των καιρών.   
 
Ο «Κήπος» σας προσκαλεί σε ένα σεμιάριο -ανοιχτή ομιλία-συζήτηση για την τέχνη του ντοκυμαντέρ και τη σημασία της χρήσης του στην επικοινωνία, την ενημέρωση, τη δημιουργία περιεχομένου και την προβολή σκοπών,ιδεών,προϊόντων.
 
Τη συζήτηση συντονίζει ο  Βασίλης Τρεμόπουλος, τηλεοπτικός  παραγωγός-σκηνοθέτης  με μεγάλη εμπειρία στην παραγωγή εκπομπών, τηλεοπτικών προγραμμάτων και ντοκυμαντέρ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
 
Η εισόδος είναι ελεύθερη με απαραίτητη όμως τη δήλωση συμμετοχής/κράτηση θέσης στο[email protected] ή στο τηλ 6949121787
 
Info
Τρίτη 19 Μαΐου
Ώρα 18.00