Παρουσίαση βιβλίου: «Τα δώρα της Αφροδίτης».

Έναρξη: 22/02/2019 Λήξη: 22/02/2019

 

 

"ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ"

 

Ο Άρης Μπιτσώρης ¨ξαναζωντανεύει¨ ποιήματα αρχαίων ποιητών που εξυμνούν τον έρωτα. Σε γλαφυρή έμμετρη ομοιοκατάληκτη απόδοση στη σημερινή νεοελληνική γλώσσα μας παραδίδει στίχους που ο αναγνώστης έχει την αίσθηση ότι ακούει ένα τραγούδι σημερινό και διαπιστώνει ότι όσες χιλιάδες χρόνια και αν περάσουν ο Έρωτας παραμένει ένας αδιόρθωτος έφηβος τοξότης που σημαδεύει τις καρδιές και πυρπολεί τα κορμιά μας.

 

Μέσα από τα επιγράμματα, που αναφέρονται ονομαστικά σε ερωτικές συντρόφους, σε παλλακίδες και κυρίως σε επώνυμες εταίρες παρελαύνουν νέες, γριές, πόρνες, παρθένες, άπιστες, ψηλομύτες, πονηριές, μοχθηρίες, εκδικήσεις, εκρηκτικότητα, υπαινιγμοί, όλα αυτά που συνθέτουν το απίθανο βιοτικό γεγονός που είναι ο έρωτας.

 

Από τις εκδόσεις ΗΡΟΔΟΤΟΣ

Συγγραφέας Άρης Μπιτσώρης

 

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην παρουσίαση βιβλίου "Τα δώρα της Αφροδίτης" τουΆρη Μπιτσώρη, την Παρασκευή 22/2 στις 19:30.

 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν: Λένα Καλαϊτζή-Οφλίδη- Φιλόλογος, Συγγραφέας,  Χρήστος Μαρτίνης- Δικηγόρος, Συγγραφέας, Ηλίας Κουτσούκος- πρόεδρος της Εταιρίας Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης.

 

Είσοδος ελεύθερη