Θεράπευσε τον εαυτό σου, με ανθοϊάματα Μπαχ

Έναρξη: 15/10/2018 Λήξη: 15/10/2018

Θεράπευσε τον εαυτό σου, με ανθοϊάματα Μπαχ!

 

Εσείς ή κάποιος αγαπημένος σας περνάτε μία συναισθηματικά δύσκολη περίοδο;

Αντιμετωπίζετε συχνά φοβίες, ανησυχία, αβεβαιότητα, θλίψη, απελπισία, ζήλια ή πιστεύετε ότι λειτουργείτε χαμηλότερα από τις δυνατότητές σας;

Ψάχνετε μία φυσική και αποτελεσματική μέθοδο εξισορρόπησης για βοήθεια στην ανάκτηση της αυτοπεποίθησης, της εσωτερικής γαλήνης και της χαρά της ζωής;

 

Στη δεκαετία του 1830, ο πρωτοπόρος γιατρός, βακτηριολόγος και ερευνητής DrBach, άφησε στην ανθρωπότητα ένα πολύτιμο εργαλείο που προσφέρει γλυκιά υποστήριξη στην αντιμετώπιση των αρνητικών συναισθημάτων και των παγιωμένων καταστάσεων του νου.

 

Ελάτε σε αυτό το εργαστήρι για να μάθετε πώς μπορείτε όλοι να πάρετε στα χέρια αυτό το απλό σύστημα αυτοθεραπείας, για συμπαράσταση σε εσάς, τους δικούς σας ανθρώπους, και τα κατοικίδιά σας.

 

Θα λυθεί κάθε απορία σχετικά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα από απόσταση (DLP), πώς μπορείτε να το παρακολουθήσετε, αλλά θα μάθετε και τί περιλαμβάνει μία συμβουλευτική συνεδρία με πιστοποιημένο ανθοθεραπευτή, και πώς μπορεί να βοηθήσει στην αυτογνωσία και στο να πάρετε τη χαρά της ζωής στα χέρια σας.

 

Επικοινωνία για ατομικές συνεδρίες στη Θεσσαλονίκη 15 & 16 Οκτωβρίου: 6936686736

 

Η εισηγήτρια:

Ελπίδα Ταραντίλη - BachInstituteHellas

Η Ελπίδα Ταραντίλη, MSc, BFRP είναι απόφοιτη του BachCentre Αγγλίας, και πιστοποιημένη σύμβουλος & εκπαιδεύτρια ιαμάτων Μπαχ. Είναι εξουσιοδοτημένη να μεταφέρει αποκλειστικά στην Ελλάδα το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα από Απόσταση (DLP - DistanceLearningProgramme),  μέλος του Διεθνούς Συλλόγου Πιστοποιημένων Ανθοθεραπευτών BFRPs του Ιδρύματος Bach, και chief-editor του bachinstitute.gr, της διαδικτυακής πλατφόρμας που παρέχει δωρεάν βιβλία, φυλλάδια, πληροφορίες για το σύστημα, ερωτηματολόγιο αυτογνωσίας, καθώς και πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για κάθε άτομο που ενδιαφέρεται για το σύστημα συμπληρωματικής θεραπείας με ιάματα Bach.

 

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στη δωρεάν εκδήλωση του Κήπου με θέμα Θεράπευσε τον εαυτό σου με ανθοϊάματα Μπάχ τη Δευτέρα 15/10 στις 20:00.