Η Δύναμη των εσωστρεφών ανθρώπων

29/01/2019

Η Δύναμη των εσωστρεφών ανθρώπων !

 

Μια συνάντηση  για ανθρώπους ''χαμηλών τόνων΄΄, που νιώθουν άβολα σε μεγάλες συγκεντρώσεις , που δεν τους ευχαριστεί η ''ψιλοκουβέντα'', που προτιμούν να σκέφτονται και να παρατηρούν , που σπάνια είναι η ψυχή της παρέας και θέλουν να ισορροπήσουν τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας τους με την κοινωνική και επαγγελματική ζωή τους.

 

Οι εσωστρεφείς παίρνουν ενέργεια όταν είναι μόνοι τους, ενώ οι εξωστρεφείς όταν είναι με άλλους. Οι έμφυτες ιδιότητες που οι περισσότεροι εσωστρεφείς διαθέτουν είναι η ικανότητα ενδοσκόπησης (η οποία τους  είναι τόσο φυσική όσο και η αναπνοή και τους δίνει νόημα και κατεύθυνση στη ζωή τους), η ανάγκη για κάποιες ώρες μοναχικότητας (απαραίτητη για την υγεία και την ευτυχία τους ) και ένας πιο αργός και συγκεντρωμένος τρόπος επικοινωνίας.

 

Οι εσωστρεφείς δεν μπορούν να μεταμορφωθούν μαγικά σε εξωστρεφείς. Η εσωστρέφεια δεν είναι κάτι που χρειάζεται θεραπεία και επιδιόρθωση. Είναι  απλά διαφορετικοί τύποι προσωπικότητας με διαφορετικές ανάγκες, επιθυμίες και συμπεριφορές.

Σκοπός της ομάδας θα είναι μέσα από την αλληλεπίδραση,  τις εμπειρίες των μελών και τεχνικές LifeCoaching να βελτιωθεί η καθημερινότητα και οι σχέσεις τους και να αναγνωρίσουν την δύναμη που έχει η εσωστρέφεια ως χαρακτηριστικό της προσωπικότητας τους.

Αν απολαμβάνετε τις ήσυχες στιγμές αλλά αναζητάτε και την συντροφιά άλλων και βρίσκετε δύσκολο να ''ταιριάξετε'', αν αποφεύγετε τις συγκρούσεις  και θέλετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και την καθημερινότητα σας αυτή η ομάδα είναι για εσάς .

 

Κυριακή  3 /2   στις 5 μ.μ. – 7 μ.μ.

 

Εισηγήτρια: Καϊρη  Χριστίνα  -LifeCoach

 

Συμμετοχή  5  ευρώ.

 

Δηλώστε συμμετοχή  τηλεφωνικά στο 6984010827