6 Βασικές Ήπιες Ικανότητες στον Τουρισμό

Έναρξη: 10/04/2019 Λήξη: 17/04/2019

Ο κλάδος του τουρισμού στον 21ο αιώνα αντιμετωπίζει καιαναμένεται να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις. Οι οργανισμοί και κατ’ επέκταση οι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται/εργάζονται στον κλάδο αυτό θα πρέπει να είναι μοναδικοί για να μπορούν να ξεχωρίσουν και να κάνουν τόσο τους εσωτερικούς όσο και τους εξωτερικούς τους πελάτες/συνεργάτες να νιώθουν ξεχωριστοί, προσφέροντάς τους πραγματική αξία. Όμως, Έκθεση του World Travel & Tourism Council (WTTC) τονίζει ότι υπάρχει έλλειμμα σε ανθρώπους με τις απαραίτητες ήπιες ικανότητες που να μπορούν να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες και απαιτήσεις του τουριστικού τομέα.

 

Αν λοιπόν σχετίζεστε είτε άμεσα είτε έμμεσα με τον τουρισμό και θέλετε να συνεχίσετε να είστε σχετικοί στην αγορά εργασίας προσφέροντας «επαναστατική» εξυπηρέτηση στους πελάτες/συνεργάτες σας μέσα από αξέχαστες εμπειρίες, δεν έχετε παρά να συμμετέχετε σε αυτό το βιωματικό σεμινάριο ώστε να αναπτύξετε τις έξι (6) βασικές ήπιες ικανότητες που θεωρούνται must και οι οποίες είναι:

  • Συναισθηματική Νοημοσύνη
  • Agile/Ευέλικτη Ηγεσία
  • Αποτελεσματική Advanced Επικοινωνία
  • Διαχείριση Συγκρούσεων
  • Διαχείριση Παραπόνων
  • Αποτελεσματική Παρουσίαση Ιδεών-Η Τέχνη του «Παρουσιάζειν»

Το βιωματικό αυτό εργαστήριο απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται ήδη ή θέλουν να ασχοληθούνμε μία ή περισσότερες μορφές τουρισμού-αστικός, γαστρονομικός, αγροτουρισμός, πολιτιστικός, ιατρικός, θαλάσσιος, επιχειρηματικός, συνεδριακός, αναψυχής, εναλλακτικός κ.ά.-είτε ως υπάλληλοι είτε ως επιχειρηματίες, προσθέτοντας αξία σε κάθε projectή/και δράση τους.

 

Εισηγήτρια: Δήμητρα Ζερβάκη, ΕΜΒΑ, PMP, TTT

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε δύο τρίωρες συναντήσεις, Τετάρτη 10 Απριλίου 18:30-21:30 και Τετάρτη 17 Απριλίου 18:30-21:30 και το συνολικό του κόστος θα είναι 40,00 ευρώ (35,00 ευρώ για φοιτητές/ανέργους).

Κατηγορίες σεμιναρίων

Εκδηλώσεις