Από το ζην στο ευ ζην

Έναρξη: 20/11/2019 Λήξη: 05/02/2020

 

Βιωματικό Εργαστήριο Δυναμικής Αλλαγής και Ανάπτυξης

 

Το Εργαστήρι“ Από το ζην στο ευ ζην” είναι συνώνυμο μιας γενναιόδωρης ζωής, εμποτισμένης με πράξεις, εμπειρίες και σχέσεις πληρότητας.

 

Ευτυχία βιώνουμε όταν μια δραστηριότητα, μια δουλειά, ένα πάθος, ή μια κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε μας σαγηνεύει ατελείωτα. Τότε είναι που ξέρουμε στα σίγουρα πως είμαστε πολύ καλοί σε αυτό που κάνουμε, ο χρόνος σταματά, και είμαστε δημιουργικοί χωρίς κόπο.  Σε αυτό το σημείο λοιπόν, υπάρχει αληθινή χαρά και όχι απλή ικανοποίηση.

 

Το εργαστήριο “ Από το ζην στο ευ ζην” μέσα από προσωπική καθοδήγηση (coaching & mentoring) σου προσφέρει εργαλεία, γνώσεις, και τεχνικές, ώστε:

 

  • Να μην ανησυχήσεις ξανά για τα οικονομικά, την ερωτική σου ζωή, την υγεία, τους φόβους και τις ανασφάλειές σου
  • Να ανακαλύψεις πιο είναι το σημαντικότερο προσόν σου, που αξιοποιώντας το μπορείς να αλλάξεις την πορεία της ζωής σου, σε όλους τους τομείς για πάντα!
  • Να υπερβείς τις αλυσίδες και τους περιορισμούς του μυαλού, της ψυχολογίας, ή των περιστάσεων, και να φέρεις στην ζωή σου ακριβώς αυτό που ποθεί η καρδιά σου και σου αξίζει.
  • Να τολμάς να έχεις περισσότερα και να είσαι περισσότερα
  • Να φέρεις στην ζωή σου νέους ανθρώπους και ευκαιρίες
  • Να έχεις θετική ενέργεια και δύναμη για να υπερβείς τα οποιαδήποτε εμπόδια ή δυσκολίες και μάλιστα να τα χρησιμοποιήσεις υπέρ σου
  • Να κάνεις την φαντασία πραγματικότητά σου, και τα όνειρα ζωή σου
  • Να μετατρέψεις τον φόβο σε σιγουριά και πάθος

 

Το Εργαστήριο “ Από το ζην στο ευ ζην”, δεν αναφέρεται στις φαντασιώσεις του «εγώ», αλλά στο πως ο καθένας μας μπορεί να κάνει την διαφορά για τον εαυτό του τον ίδιο, αλλά παράλληλα και για τον κόσμο που ζούμε. Άλλωστε δεν είναι όλοι οι ονειροπόλοι πετυχημένοι, αλλά όλοι οι πετυχημένοι επιβεβαιωμένα είναι ονειροπόλοι!

 

 

Εσένα τι σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο;

Εμπιστέψου την καρδιά σου και δήλωσε συμμετοχή

Η καλύτερη επένδυση και η πιο σίγουρη είναι αυτή απέναντι στον εαυτό σου.

 

Εισηγητής: Νίκος Σαπουντζής

 

Η πρώτη συνάντηση του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20/11 20:00-22:00.

 

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί σε δέκα δίωρες συναντήσεις, κάθε Τετάρτη 20:00-22:00 και το συνολικό του κόστος θα είναι 120,00 ευρώ (110,00 φοιτητών/ ανέργων)