Εκδρομή γιόγκα και ομαδική ψυχοθεραπεία

Έναρξη: 15/06/2019 Λήξη: 17/06/2019

Αποχαιρετώντας τα κρύα, ένα βιωματικό ταξίδι στον καταπράσινο Χολομώντα, με όχημα την yoga και την ομαδική ψυχοθεραπεία θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 15 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα στις 17 Ιουνίου.

 

Σκοπός αυτού του θεραπευτικού ταξιδιού είναι η αφύπνιση μας, η επικοινωνία με τον εσωτερικό μας εαυτό μέσω των αισθήσεων, συναισθημάτων και σκέψεων, σύνδεση με τα συναισθήματά μας, εμβάθυνση σε τεχνικές αναπνοής, διαλογιστικές ασκήσεις βαθιάς επαφής με το «μέσα μας»,  θέματα που θα μοιραστούμε στην ομάδα μέσα σε ένα κλίμα παιχνιδιού, εμπιστοσύνης, ηρεμίας  και φροντίδας.

 

Η εκδρομή μας συμπεριλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις στον φιλικό ξενώνα Ροδαμός, όλα τα γεύματα (πρωινό μεσημεριανό και μπουφέ βραδυνό) από την σεφ του ξενώνα, όλες τις πρακτικές, γιόγκα και ομαδική ψυχοθεραπεία, μέσα στα δέντρα και την φύση.

 

Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει προηγούμενη εμπειρία στην γιόγκα. Το είδος της γιόγκα που θα εξασκήσουμε είναι διαλογιστικό (Χάθα γιόγκα), με ήπιες σωματικές κινήσεις, τεχνικές αναπνοής, διαλογισμό και βαθιά καθοδηγούμενη χαλάρωση. Το είδος της ψυχοθεραπείας που θα χρησιμοποιηθεί στις ομαδικές συνεδρίες είναι Gestalt.

 

Παραπάνω πληροφορίες για τον ξενώνα θα βρείτε εδώ.

Εδώ θα βρείτε το χάρτη με την τοποθεσία του ξενώνα.

 

Το συνολικό κόστος είναι 180 ευρώ, με 50 ευρώ προκαταβολή (στους διοργανωτές / εισηγητές έως τις 7 Ιουνίου).

 

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και τα δίκλινα επίσης. Τηλεφωνήστε στον Κήπο ή στους διοργανωτές για επιπλέον πληροφορίες.

 

Κήπος Σεμινάρια:  2313078962

Εκπαιδεύτρια γιόγκα και διαλογισμού: Ερυφίλη Βογδοπούλου: 6982320862

Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt: Δήμητρα Ζιωγα: 6947264936