Εργαστήρι καθοδηγούμενης φαντασίας

Έναρξη: 19/11/2018 Λήξη: 19/11/2018

Ανοίγοντας τη βαλίτσα της ζωής μας

 

Στο βιωματικό αυτό εργαστήριο θα καθίσουμε αναπαυτικά, θα κλείσουμε τα μάτια και ακούγοντας μια αφήγηση, θα αφήσουμε τη φαντασία να πλάσει τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας, να πετάξει αλλά και να κρατήσει ό, τι μας είναι πολύτιμο. Το εργαστήριο απευθύνεται σε όσους θέλουν να φροντίσουν τον εαυτό τους με διαφορετικό και δημιουργικό τρόπο.

 

Στόχος του εργαστηρίου είναι μέσα από τεχνικές όπως η καθοδηγούμενη φαντασία και η νοερή απεικόνιση (τεχνικές που χρησιμοποιούνται συχνά και στον πρωταθλητισμό) να δώσουμε την ευκαιρία στο μυαλό και στο σώμα μας να πάρουν το χρόνο τους και να φροντίσουν τον εαυτό τους.

 

Οι συμμετέχοντεςσε ένα πρώτο επίπεδο θα χαλαρώσουν υπό την αφήγηση μιας ιστορίας, δημιουργώντας συνειρμικές εικόνες που θα τους βοηθήσουν να εστιάσουν την προσοχή τους στις αποσκευές τους. Είναι τεχνικές που «μιλούν» στην επιθυμία μας για βαθύτερη συνάντηση με τη ζωή μας και σε πιθανές αλλαγές, με πολύ απλό τρόπο μέσω της φαντασίας, της δημιουργίας και της διασκέδασης.

 

Εισηγήτρια: Ελένη Σαμπάνη

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 19/11 στις 17:00-20:00 και το κόστος του θα είναι 15,00 ευρώ (13,00 φοιτητών/ ανέργων).

 

Υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Κατηγορίες σεμιναρίων

Εκδηλώσεις