Εργαστήριο coaching-για να μάθουμε να επικοινωνούμε καλύτερα

Έναρξη: 08/10/2015 Λήξη: 08/10/2015

 

Εργαστήριο Ερωτήσεων

 
Η προσέγγιση του Solution Focused Brief Coaching για ερωτήσεις που μας βοηθάνε να φτάσουμε πιο γρήγορα σε... Λύσεις!
 
 

                  «Οι απαντήσεις που παίρνουμε εξαρτώνται από τις ερωτήσεις που θέτουμε».

                                                                                                                                Thomas Kuhn

 

 Ανησυχίες, προβλήματα και αναπάντητα ερωτήματα... Στην δουλειά, στο σπίτι, στις προσωπικές μας αναζητήσεις.Προβλήματα που συζητάμε ξανά και ξανά με φίλους, συνεργάτες ή ακόμα και με τον ίδιο μας τον εαυτό αλλά άκρη δεν βγάζουμε. Ρωτάμε «γιατί συνέβη αυτό;», «τι να κάνω;», «τι θέλω πραγματικά;» και πολύ συχνά, απάντηση δεν παίρνουμε.Όμως, μήπως τελικά ο τρόπος που συζητάμε για τα προβλήματά μας και οι ερωτήσεις που θέτουμε δεν μας βοηθάει να βρούμε τις λύσεις που ψάχνουμε; Μήπως θα ήταν προτιμότερο να συζητούσαμε περισσότερο για τις λύσεις και λιγότερο για τα προβλήματα;

 

Είναι όμως δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο;Οι ερευνητές του Solution Focused Brief Coaching ξέρουν ότι είναι δυνατόν και –εδώ και 20 χρόνια– έχουν ανακαλύψει το εργαλείο που μπορεί να μας βοηθήσει να κάνουμε τα πράγματα στην ζωή μας πιο απλά, να εντοπίζουμε λύσεις πιο άμεσα και να πετυχαίνουμε περισσότερες θετικές αλλαγές πιο γρήγορα.Στο «εργαστήριο ερωτήσεων» θα συζητήσουμε με έναν τρόπο διαφορετικό και ασυνήθιστο και θα ανακαλύψουμε  ερωτήσεις που είναι πραγματικά χρήσιμες για να βρούμε τις απαντήσεις που ψάχνουμε.

 

Εάν είστε έτοιμοι να μοιραστείτε μικρές καθημερινές σας ιστορίες και να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους –σαν και εσάς! – να χρησιμοποιήσουν την φαντασία τους για να βρουν τις απαντήσεις και τις λύσεις που ψάχνουν, σας περιμένουμε!Θα φύγετε, έχοντας στα χέρια σας ένα πολύ αποτελεσματικό εργαλείο που θα σας φανεί χρήσιμο για ό,τι σας απασχολεί και που θα μπορείτε να αξιοποιείτε  αργότερα στις συζητήσεις με τους φίλους, την οικογένεια, τους συναδέλφους σας αλλά και τον ίδιο σας τον εαυτό. Κάθε μέρα, όσο και όποτε το χρειάζεστε. 

 

Το Εργαστήριο θα συντονίσει η Φάνια Παλληκαράκη, Asscociate Certified Coach από το International Coach Federation, με ειδίκευση στο Solution Focused Brief Coaching.