Εργαστήριο Γλυπτικής

Έναρξη: 07/05/2018 Λήξη: 11/06/2018

 

Σε αυτόν τον κύκλο συναντήσεων γλυπτικής θα πραγματοποιήσουμε ένα πρότζεκτ. Θα έρθουμε σε επαφή με τον πηλό και τις ιδιότητες του δημιουργώντας ένα ανάγλυφο πορτραίτο. Θα δούμε πως ρίχνουμε καλούπι αρνητικό και θετικό με γύψο. Έτσι θα παράγουμε το έργο μας σε πολλά αντίγραφα και θα τα τοποθετήσουμε σε εξωτερικούς τοίχους.

 

 

Το εργαστήρι απευθύνεται σε ενήλικες και συγκεκριμένα σε όλους όσους έχουν τη διάθεση να «πλάσουν με τα χέρια τους», να ενεργοποιήσουν τις αισθήσεις τους και να δημιουργήσουν τους δικούς τους τρισδιάστατους κόσμους και να μορφοποιήσουν όγκους με πρώτη ύλη τον πηλό.

 

Ο στόχος είναι οι συμμετέχοντες να έρθουν σε απτική επαφή με τον πηλό διοχετεύοντας σε αυτόν την συναισθηματική τους φόρτιση , την σωματική τους ένταση και τη δημιουργική τους φαντασία. Μέσα από τη βιωματική εμπειρία η μάθηση γίνεται παιχνίδι και μετουσιώνεται σε ένα ευχάριστο περιβάλλον για την πρώτη εξοικείωση των συμμετεχόντων με το εικαστικό περιβάλλον της γλυπτικής αλλά και για να εξελίξουν την τεχνική τους όσοι έχουν ήδη ασχοληθεί.

 

 

Εισηγήτρια: Ελένη Τσιμίδου

 

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στη συνάντηση γνωριμίας του εργαστηρίου τη Δευτέρα 7/5 στις 12:00, όπου η εισηγήτρια θα σας μιλήσει για το πρόγραμμα του εργαστηρίου και θα λυθούν τυχόν απορίες.

 

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί σε τέσσερις τρίωρες συναντήσεις κάθε Δευτέρα 12:00-15:00 και το κόστος του θα είναι 55,00 ευρώ (50,00 φοιτητών/ ανέργων)

 

Κατηγορίες σεμιναρίων

Εκδηλώσεις