Φτιάξε κι εσύ τα βασικά ρούχα και αξεσουάρ παραλίας.

Έναρξη: 18/05/2015 Λήξη: 06/07/2015
Το εργαστήρι μόδας του «Κήπου» ήρθε για να δώσει σάρκα και οστά στην πιο απλή ή στην πιο εξεζητημένη ιδέα μας. Άτομα με έμφυτη τάση στη δημιουργικότητα αλλά κυρίως άτομα που δεν την έχουν ανακαλύψει ακόμη θα βρουν ένα χώρο να την εκφράσουν στο 100%.
Στο ολοκαίνουριο εργαστήρι ραπτικής και styling θα βιώσουμε την ικανοποίηση του να φτιάχνεις ένα ρούχο/αξεσουάρ μόνος-η σου!
 
Μέσα από μια εισαγωγή στα βασικά της ραπτικής (στη μηχανή και στο χέρι) και του styling θα μάθουμε τις ιδιαιτερότητες των υφασμάτων, τί μας κολακεύει ανάλογα με το σώμα μας και τί ταιριάζει στο δέρμα και στα χρώματα μας.. Αλλά αρκετά με τη θεωρία ...Ο τίτλος του εργαστήριου δεν είναι τυχαίος.
 
Σκοπός μας είναι να βιώσουμε την ικανοποίηση της προσωπικής δημιουργίας . Μαζί μας θα βρίσκεται η ενδυματολόγος Δέσποινα Τζόβα, η οποία θα μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία ετών που έχει στο χώρο, ώστε στο τέλος του εργαστηρίου να έχουμε φτιάξει ένα πλήρες σετ παραλίας που θα αποτελείται από ‪καπέλο‬ και ‪τυρμπάν‬, ‪‎τσάντα παραλίας‬, ‪‎πετσέτα‬, ‪‎φούστα παρεό‬ ,‪καφτάνι‬ ή ‪‎τουνικ‬, ‪πουκαμίσα‬ και ‪σορτσς‬,σε υφάσματα και χρώματα της αρεσκείας μας. Ήδη ονειρευόμαστε τις καλοκαιρινές διακοπές!
 
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αρχάριους που επιθυμούν να μάθουν να δημιουργούν τα δικά τους ρούχα και αξεσουάρ μέσα σε ένα πολύ φιλικό κλίμα υπό τους ήχους χαλαρωτικής μουσικής. Ευπρόσδεκτοι και πιο προχωρημένοι που τους ενδιαφέρει η θεματική ''καλοκαιρινή'' δημιουργία του συγκεκριμένου εργαστηρίου.
 
Διοργάνωση: Κήπος Σεμινάρια
Εισηγήτρια: Δέσποινα Τζόβα,ενδυματολόγος.