Φύγε από το 95%

Έναρξη: 05/10/2019 Λήξη: 05/10/2019
Ψυχολογία επιτυχίας και προσωπικής ανάπτυξης
Ποιες είναι οι περιοριστικές αντιλήψεις που δεν σας επιτρέπουν να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα και ποιες οι τεχνικές, πρακτικές και ο τρόπος σκέψης για να τις ξεπεράσετε;  Σε αυτό το σεμινάριο θα δούμε τις πρακτικές, την νοοτροπία και τις τεχνικές για να ξεπεράσεις τους περιορισμούς σου μέσα από προσωπικές μου ιστορίες επιτυχίας και αποτυχίας, ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις από την πρώτη κιόλας μέρα αποτελέσματα και υποστήριξη για να τα καταφέρεις. Ένα σεμινάριο που ουσιαστικά περιέχει τα στοιχεία ενός workshop καθώς οι συμμετέχοντες θα κάνουν την αρχή, μέσα από ασκήσεις για να αφήσουν πίσω τους περιορισμούς τους, για να φύγουν από το 95%
 
Αυτό το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους που νιώθουν ότι μπορούν να πετύχουν περισσότερα στην ζωή τους, ωστόσο έχουν κάτι μέσα τους που τους σταματάει. Επίσης, σε όλους που έχουν την ανάγκη της αυτοβελτίωσης, που οδηγεί στην επιτυχία και έχει ως απώτερο σκοπό την αυτοεκπλήρωση.
 
Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να αναγνωρίσουν ποιες είναι οι περιοριστικές αντιλήψεις που δεν τους επιτρέπουν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα, καθώς επίσης να αποκτήσουν τεχνικές, πρακτικές και ψυχολογία για να τις ξεπεράσουν.
 
Μετά το τέλος του σεμιναρίου είναι να κινητοποιηθούν οι συμμετέχοντες για άμεση και πραγματική αλλαγή που θα τους βοηθήσει να ξεκαθαρίσουν τι θέλουν και να θέσουν τα θεμέλια για να το πετύχουν. 
 
 
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 12:00-14:30 και το συνολικό του κόστος θα είναι και το συνολικό του κόστος θα είναι 25,00 ευρώ (20,00 φοιτητών/ ανέργων)