Ιταλική Γλώσσα και πολιτισμός

Έναρξη: 04/05/2018 Λήξη: 13/07/2018

 

Υπάρχει άραγε πιο μελωδική και εκφραστική γλώσσα από την Ιταλική;

 

Μία γλώσσα με ταπεραμέντο, ζωντάνια και πάθος, που ακούγοντάς την, είναι σαν ν ακούς το πιο όμορφο τραγούδι, που ταιριάζει στους Έλληνες, καθώς είμαστε una faccia una razza. 

 

Μαθήματα Ιταλικής Γλώσσας  για αρχάριους λοιπόν, που είτε επιθυμούν  να ταξιδέψουν στη γειτονική χώρα, ή να επικοινωνήσουν με οποιοδήποτε τρόπο μέσω  αυτής, ή που πολύ απλά λαχταρούν  να τη γνωρίσουν, να την καταλάβουν, να τη μιλήσουν.

 

Αυτή τη γλώσσα θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε μέσα από τις συναντήσεις μας, να γνωρίσουμε την ιστορία και τον πολιτισμό της  και να ταξιδέψουμε έστω  και νοερά σε στενάκια  με βέσπες παρκαρισμένες στη σειρά, ανάμεσα σε απλωμένες μπουγάδες που κρέμονται από τα μικρά μπαλκόνια, τρώγοντας panino και πίνοντας  cappuccino.

 

Εισηγήτρια: Ανθή Πάνου

 

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στη συνάντηση γνωριμίας του σεμιναρίου, την Παρασκευή 4/5 στις 18:00, όπου η εισηγήτρια θα σας μιλήσει για το πρόγραμμα του σεμιναρίου και θα λυθούν τυχόν απορίες.

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή 18:00-20:00 και το κόστος του για κάθε μήνα θα είναι 40,00 ευρώ ή 10,00 ευρώ για κάθε συνάντηση.