Κινεζική Γλώσσα και Πολιτισμός

Έναρξη: 15/03/2018 Λήξη: 31/05/2018

Γνωριμία με την κινεζική γλώσσα!

 

Ο Κήπος βρίσκεται συνεχώς σε αναζήτηση για καινούρια σεμινάρια και  ιδέες. Η γνωριμίας μας με την Έβελιν ήταν πολύ σημαντική γιατί είναι μία γυναίκα πολύγλωσση και πολύ όρεξη για διδασκαλία. Έτσι αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το σεμινάριο Κινεζικής Γλώσσας και Πολιτισμού στον Κήπο.

 

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθουμε πρώτα από όλα μερικά βασικά πράγματα για την Κίνα, την κουλτούρα, την ιστορία, τη γεωγραφία… Έτσι θα αποκτήσουμε τη βασική ιδέα και θα μπορέσουμε να φτάσουμε πιο κοντά στη νοοτροπία ενός τόσο διαφορετικού από εμάς λαού. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίσουμε και να αναδείξουμε τη διαφορετική κουλτούρα και τον πολιτισμό της Κίνας, καθώς επίσης και  να επικοινωνήσουμε ακόμη και με τις κινεζικές κοινότητες της πόλης μας.

 

Πρακτικά θα αρχίσουμε μαθαίνοντας το σύστημα εκμάθησης PIN YIN (προφορά ιδεογραμμάτων) και κάποια ιδεογράμματα που μπορούν να μας βοηθήσουν στην πρώτη επαφή, ακόμη και σε περίπτωση ταξιδιού

 

Μέσα σε τρεις μήνες θα μάθουμε κάποιες λέξεις-ιδεογράμματα και πώς να τις προφέρουμε.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν όρεξη να μάθουν την κινεζική γλώσσα και έχουν έστω την ελάχιστη γνώση

 

Εισηγήτρια: Τριμηντζίου Ευαγγελία

 

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στη συνάντηση γνωριμίας του σεμιναρίου την Πέμπτη 15/3 στις 18:00, όπου η εισηγήτρια θα σας μιλήσει για το πρόγραμμα του σεμιναρίου και θα λυθούν τυχόν απορίες.

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη 18:00-20:00 και το συνολικό του κόστος θα είναι 10€/μήνα