Μιλάμε Αγγλικά!

Do you speak English?

 

Παγκόσμια γλώσσα επικοινωνίας κι όμως πολλοί από εμάς, παρόλο που σίγουρα έχουμε κάνει μαθήματα στο παρελθόν, δυσκολευόμαστε να τη χρησιμοποιήσουμε.

 

 

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε όσους έχουν ήδη τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν την αγγλική γλώσσα για να επικοινωνήσουν σε καθημερινές περιστάσεις, να συμμετέχουν σε σύντομες συνομιλίες για θέματα οικεία ή/και να ανταλλάσσουν απλές πληροφορίες.

 

Στόχος του σεμιναρίου είναι  η βελτίωση της προφορικής έκφρασης και η ενίσχυση του λεξιλογίου μέσα από μια σειρά θεμάτων που άπτονται της καθημερινότητας προκειμένου οι συμμετέχοντες να μπορούν - με την ολοκλήρωση του κύκλου-  να ανταπεξέρχονται σε καταστάσεις που συναντά κανείς ταξιδεύοντας π.χ. στο εξωτερικό, να συζητούν εκτενέστερα και χωρίς προετοιμασία πάνω σε θέματα οικεία και επίκαιρα, να εκφράζονται με μεγαλύτερη ευχέρεια και αυτοπεποίθηση.

 

So don’t think that this ship has sailed. Fortune favors the bold so let’s break the ice and get off to a flying start together!

 

Κάθε Παρασκευή 20.00-22.00 ο Κήπος μιλάει αγγλικά!

 

Εισηγήτρια: Μάντω Τερζή, καθηγήτρια και μεταφράστρια της Αγγλικής Γλώσσας.

 

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή 19:00-21:00 γαι τρεις μήνες και το συνολικό του κόστος θα είναι 135,00 ευρώ (125,00 φοιτητών/ ανέργων)