Ομάδα ψυχολογίας, αυτογνωσίας | Οι αλλαγές στη ζωή μας

Έναρξη: 05/06/2019 Λήξη: 26/06/2019

«Οι αλλαγές στην ζωή μας»

 

Αυτό που η κάμπια ονομάζει τέλος του κόσμου, η ζωή το λέει πεταλούδα.

 

Λάο Τσε, 6ος αιώνας π.Χ., Κινέζος φιλόσοφος

 

Δεν είναι οι αλλαγές πάντα εύκολες, και όλες θέλουν το χρόνο τους. Άραγε, αν μια αλλαγή που θέλουμε στη ζωή μας είχε δύο όψεις ταυτόχρονα -έναν αποχαιρετισμό κι ένα καλωσόρισμα- πώς θα έμοιαζε;

Μία ομάδα αυτογνωσίας για όσους επιθυμούν να αποχαιρετίσουν σχέσεις, διαδικασίες, στιγμές και εμπειρίες. Ο χρόνος είναι κάτι κυκλικό, όπως το δαχτυλίδι. Ο κύκλος δεν τελειώνει ποτέ. Όσο και να κλείνει πάντα μένει κάτι πίσω. Στην ψυχή. Γιατί πάντα ένα αντίο κουβαλά σκέψεις, φόβους και λέξεις που δεν ειπώθηκαν ποτέ. Υπάρχουν όμως και κύκλοι που ανοίγουν που προσφέρουν το ρίσκο, τον ενθουσιασμό και την γλυκιά προσμονή. 

 

Η ομάδα απευθύνεται σε ενήλικες που επιζητούν διαδικασίες προσωπικής ανάπτυξης. Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ανακαλύψουν καινούργιους τρόπους αποχαιρετισμού και σε εκείνους που διαβαίνουν το κατώφλι της αλλαγής.

 

Στόχος της ομάδας είναι η φροντίδα της ψυχής, η επίλυση των συγκρούσεων σε κάθε μεταβατική περίοδο της ζωής και η αίσθηση της πληρότητας.

 

Εισηγήτρια: Δήμητρα Ζιώγα

 

Η ομάδα θα πραγματοποιηθεί σε δώδεκα συναντήσεις, μια φορά την εβδομάδα κάθε Παρασκευή και το συνολικό κόστος συμμετοχής θα είναι 120,00 (110,00 φοιτητών/ ανέργων)

Κατηγορίες σεμιναρίων

Εκδηλώσεις