Ομάδα Ψυχολογίας

Έναρξη: 22/05/2019 Λήξη: 24/07/2019

Συνταγή αυτογνωσίας.

 

Εκτέλεση:

Για αρχή χρειάζεστε λίγο χρόνο. Μετράτε δέκα κουταλάκια  εμπιστοσύνης και τα αδειάζετε προσεχτικά στο μπολ συνοδευόμενα από φυλλαράκια συναισθημάτων. Στην συνέχεια προσθέτετε 500 γραμμάρια επίγνωσης για καλύτερη αφομοίωση από τον οργανισμό.  Σε ένα μπολ ζυμώνετε την μοναξιά με την αγάπη. Στην αρχή κολλάει στα δάχτυλα και θα σας εκνευρίσει.  Προσοχή σ’ αυτό το σημείο. Αν προσθέσετε και λίγη αποδοχή τότε το μείγμα θα γίνει πιο λείο. Αφού ζυμώσετε περίπου μια ώρα και τριάντα λεπτά φουρνίζετε την ζύμη.

 

Αν το θέλετε λίγο πικάντικο μπορείτε να ρίξετε ένα κουταλάκι του γλυκού αποφασιστικότητα. Δίνει άρωμα και ανεβάζει την οξύτητα.

Το ψήνετε με αυτοπεποίθηση και το απολαμβάνετε σε οποιαδήποτε στιγμή της μέρας. Θέλουμε  να έχει την δική σας ταυτότητα για να είναι επιτυχής η συνταγή!

 

Η ομάδα απευθύνεται σε ενήλικες. Σε όλους όσους θέλουν  να ανακαλύψουν συνταγές αυτογνωσίας και να μιλήσουν για σχέσεις και ιστορίες της ζωής τους.  Όλοι μπορούν να ωφεληθούν από την ομάδα και κυρίως εκείνοι που αναζητούν τρόπους για να βγουν από τα συναισθηματικά αδιέξοδα.

Ο στόχος του σεμιναρίου είναι να δημιουργήσει μια ομάδα στήριξης, αποδοχής και συζήτησης που θα διερευνά τα μονοπάτια των ανθρώπινων σχέσεων και θα διδάσκει την φροντίδα της ψυχής.  

 

Εισηγήτρια: Δήμητρα Ζιώγα

 

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στη συνάντηση γνωριμίας της ομάδας, την Τετάρτη 22/5 στις 20:00, όπου η εισηγήτρια θα σας μιλήσει για το πρόγραμμα του σεμναρίου και θα λυθούν τυχόν απορίες.

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε δέκα μιαμισάωρες συναντήσεις, κάθε Τετάρτη 20:00-21:30 και το συνολικό του κόστος θα είναι 120,00 (110,00 φοιτητών/ ανέργων)

Συμμετοχή

Κατηγορίες σεμιναρίων

Εκδηλώσεις