Πωλήσεις για αρχάριους και προχωρημένους.

Έναρξη: 15/12/2018 Λήξη: 15/12/2018
Πωλήσεις για αρχάριους και προχωρημένους.
 
Ένα σεμινάριο ιδανικό για αυτούς που θέλουν να μάθουν την Τέχνη της Πώλησης, αλλά και αυτούς οι οποίοι γνωρίζουν τον χώρο των πωλήσεων, έχουν καλά αποτελέσματα αλλά θέλουν να τα αυξήσουν. Η κακή επικοινωνία είναι η πηγή των περισσότερων προβλημάτων. Όσο μεγαλώνω τόσο περισσότερο καταλαβαίνω ότι πολλά από τα προβλήματα που συνάντησα στη ζωή μου ήταν γιατί είτε εγώ είτε ο απέναντι δεν ήξερε να επικοινωνήσει αποτελεσματικά.

 

Είτε πρόκειται για γονείς που χάνουν το τρένο της επικοινωνίας με τα παιδιά τους, είτε για ζευγάρια που οι σχέσεις τους καταρρέουν λόγω κακής επικοινωνίας, είτε για εργαζόμενους που δυσκολεύονται στη δουλειά τους και είναι δυστυχισμένοι, η εκπαίδευση πωλήσεων μπορεί να προσφέρει τα εργαλεία που λείπουν και να λύσει όλα τα παραπάνω προβλήματα.

 

Σε αυτό το εισαγωγικό σεμινάριο πωλήσεων ο Μηλιάτσης Γιάννης θα δείξει την σπουδαιότητα της στοχευμένης επικοινωνίας, τεχνικές και πρακτικές που μπορούν όλοι να εφαρμόσουν για να αυξήσουν τα αποτελέσματά τους και θα γίνει εκπαίδευση σε αυτά με βιωματικό τρόπο.

 

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ:
- Πωλητές οι οποίοι θέλουν να αυξήσουν τα αποτελέσματά τους.
- Νέοι που θέλουν να μάθουν την δεξιότητα της Πώλησης που θα τους βοηθήσει παντού στην ζωή.
- Επιχειρηματίες που γνωρίζουν ότι θα έχουν καλύτερα αποτελέσματα εάν ξέρουν να πουλάνε αποτελεσματικά.
- Άνθρωποι οι οποίοι ενδιαφέρονται να μάθουν να επικοινωνούν αποτελεσματικά σε όλες τους τις σχέσεις.
 
Μετά το τέλος του σεμιναρίου σας παρέχεται δωρεάν το online course, παραπάνω πληροφορίες θα βρείτε εδώ.
 
Εισηγητής: Γιάννης Μιλιάτσης
 
Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε δείγμα από σεμινάριο του εισηγητή στο Επιμελητήριο Δράμας: https://www.facebook.com/BizmanGr/videos/1769640579740226/
 
Το σεμινάριο για αρχάριους, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8/12 17:00-19:00 και το συνολικό του κόστος θα είναι 25,00 ευρώ (20,00 φοιτητών/ ανέργων)
Το σεμινάριο για προχωρημένους, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15/12 στις 17:00-19:00 και το συνολικό του κόστος θα είναι 25,00 ευρώ (20,00 φοιτητών/ ανέργων)
 
Για τους συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν και τους δύο κύκλους, το συνολικό κόστος και για τους δύο θα είναι 35,00 ευρώ (30,00 φοιτητών/ ανέργων)