Πολωνική γλώσσα και πολιτισμός

Έναρξη: 03/01/2018 Λήξη: 20/06/2018

 

Μαθήματα πολωνικής γλώσσας και πολιτισμού στον «Κήπο»

 

 

Ανακάλυψε μαζί μας την πανέμορφη Πολώνια και την γλώσσα της, στα μαθήματα που θα πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα στον πολυχώρο «Κήπος». Στο δρόμο για την πολωνική γλώσσα, την κουλτούρα, τον πολιτισμό, την πλούσια ιστορία και πολλά αλλά, θα σας οδηγήσει η φιλόλογος και ξεναγός , η πολωνικής καταγωγής Πατρίσια Μπόγους.

Θα ζήσεις ένα συναρπαστικό ταξίδι στην πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, σε μέρη γεμάτα κάστρα και παλιές πόλεις , στην υψηλότερη κουλτούρα και πολιτισμό, στους απίστευτους ανθρώπους, καθώς και στη μια από τις πιο ξεχωριστές γλώσσες του κόσμου. Μάθε λοιπόν για μια ευρωπαϊκή χώρα, δυναμική, αναπτυγμένη, ανεπανάληπτη , με τεραστία ιστορία και ακόμα μεγαλύτερο μέλλον.

Το μαργαριτάρι του Βορρά , που συνδυάζει πράσινο, μαγευτικά τοπία με ιδιαίτερο μυστικιστικό χαρακτήρα .

Μέσω των μαθημάτων, παιχνιδιών, ιστοριών, συζητήσεων, ταξιδιών και έργων, θα προσγειωθείς στην μοναδική Πολώνια.

Ακόμα και η καθημερινότητα, ο τρόπος ζωής, η μαγειρική , η τέχνη, η λογοτεχνία και τα μεγαλύτερα πρόσωπα της Πολωνίας , δεν θα σου είναι πλέον ξένα!

Είτε πας για δουλεία, για σπουδές, είτε για τουρισμό, θα σου είμαστε χρήσιμοι για να γνωρίσεις όλες τις πλευρές της Πολωνίας.

Αγάπησε την μαζί μας !

 

Εισηγήτρια: Πατρίσια Μπόγους

 

 

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στη συνάντηση γνωριμίας του σεμιναρίου την Τετάρτη 27/9 στις 18:00, όπου η εισηγήτρια θα σας μιλήσει για το πρόγραμμα του σεμιναρίου και θα λυθούν τυχόν απορίες.

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη 18:00-20:00 και το κόστος του θα είναι 10,00 ευρώ ανά μάθημα.

 

Κατηγορίες σεμιναρίων

Εκδηλώσεις