Σεμινάριο Λιανικής Πώλησης και εξυπηρέτησης πελατών

Έναρξη: 01/04/2020 Λήξη: 01/04/2020
Όλες οι επιχειρήσεις λιανικής σήμερα έχουν περίπου τα ίδια προβλήματα. Θέλουν περισσότερες πωλήσεις και αναγνωρισιμότητα και καλύτερη διαχείριση υπαλλήλων. Σε αυτό το σεμινάριο ο Γιάννης Μηλιάτσης  σε 2 συναντήσεις θα σας βοηθήσει είτε είστε επιχειρηματίες που ενδιαφέρεστε να λύσετε τα παραπάνω προβλήματα, είτε είστε υπάλληλοι που θέλετε να εκπαιδευτείτε στις πωλήσεις, για να είστε σίγουροι για την επαγγελματική σας επιτυχία!
Η εκπαίδευση περιλαμβάνει σύγχρονες μεθόδους και εργαλεία που έχουν προσαρμοστεί ειδικά για την ελληνική αγορά. Με αυτόν τον τρόπο ο εκπαιδευτής μπορεί να δώσει λύσεις σε προβλήματα που καθημερινά αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και που καθημερινά λύνει στις εκπαιδεύσεις. 

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:
  • επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να κάνουν περισσότερες πωλήσεις και να διαχειρίζονται καλύτερα και ευκολότερα τους υπαλλήλους τους, ακόμα και από την διαδικασία επιλογής τους. 
  • πωλητές καταστημάτων που ενδιαφέρονται να βελτιώσουν την τεχνική τους στις πωλήσεις και να μάθουν περισσότερα για την διαχείριση προσωπικού έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα στην καριέρα τους. 
  • ανέργους που θέλουν να καταρτιστούν σε ένα σεμινάριο για τις λιανικές πωλήσεις έτσι ώστε να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους και να βρουν ευκολότερα εργασία. 
Το σεμινάριο αποτελείται από:
1. Μια δωρεάν συνάντηση γνωριμίας όπου θα γίνει λεπτομερής παρουσίαση του σεμιναρίου, εκπαίδευση στις λιανικές πωλήσεις και την επικοινωνία.
2. Τη δεύτερη συνάντηση, όπου θα γίνει εκπαίδευση στους 4 τύπους ανθρώπινου χαρακτήρα και πως επικοινωνείς αποτελεσματικότερα με αυτούς. Επίσης θα γίνει εκπαίδευση και πρακτική εξάσκηση στην λιανική πώληση, την διαχείριση αντιρρήσεων και την εξυπηρέτηση πελατών και πολλά ακόμα. 
3. Στην τρίτη ενότητα θα γίνει παρουσίαση της πρακτικής διαχείρισης προσωπικού, των προβλημάτων που παρουσιάζονται σε αυτή και οι τρόποι επίλυσης τους, στην δημιουργία σωστής φιλοσοφίας εξυπηρέτησης αλλά και την αποτελεσματική ηγεσία υπαλλήλων και ομάδων. 
 
 
Με την παρακολούθηση του σεμιναρίου παρέχονται τα εξής βιβλία του εισηγητή:
  • Το βιβλίο Πωλήσεων "Δεν ξέρεις να πουλάς;" σε PDF
  • "Μπορείς Περισσότερα" σε PDF
  • "Φύγε από το 95%" σε έντυπη μορφή
  • Το online course πωλήσεων "Πωλήσεις Λιανικής"
  • Το online course "Μπορείς Περισσότερα" 

 

Εισηγητής: Γιάννης Μηλιάτσης

 

Online: Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί online την Τετάρτη 1/4, 18:00-22:00.

 
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε δύο συναντήσεις και το συνολικό του κόστος θα είναι 30,00 ευρώ (25,00 φοιτητικό/ ανέργων)