Σχέσεις και Επικοινωνία

Ένας ολοκληρωμένος οδηγός 6 βημάτων για τις σχέσεις και την επικοινωνία

 

Έχεις οποιαδήποτε επιτυχία στην ζωή σου, σε οποιονδήποτε τομέα;

Παρατήρησε και θα δεις ότι το αποτέλεσμα αυτό οφείλεται στην εξαιρετική επικοινωνία που έχεις στον τομέα αυτό. Δυστυχώς, το ίδιο συμβαίνει και στους τομείς που χωλαίνεις: η κακή επικοινωνία είναι ο κύριος λόγος που αντιμετωπίζεις προκλήσεις, ιδιαίτερα στην προσωπική σου σχέση.

 

Η ποιότητα της σχέσης σου είναι τόσο καλή όσο η ποιότητα της τελευταίας σας επικοινωνίας. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι κάθε μέρα είναι μία νέα ευκαιρία να προσθέσεις στην σχέση σου, βελτιώνοντας τα μοτίβα επικοινωνίας. Σημαίνει επίσης ότι έχεις την δύναμη να προκαλέσεις ουσιαστική θετική αλλαγή εφαρμόζοντας την τέχνη της επικοινωνίας.

 

Στο βιωματικό σεμινάριο “Σχέσεις και Επικοινωνία” της Ακαδημίας του Ήρωα θα δούμε αναλυτικά έναν οδηγό για την αποτελεσματική επικοινωνία για να πετύχεις ακριβώς αυτό: να μεταμορφώσεις τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους γύρω σου και ιδιαίτερα την προσωπική σου σχέση.

 

Αναλυτικά θα δούμε:

Τι είναι η επικοινωνία

Γιατί επικοινωνούμε

4 γλώσσες επικοινωνίας

Πώς επικοινωνούν οι άνδρες;

Πώς επικοινωνούν οι γυναίκες;

Διαφορές στην επικοινωνία μεταξύ των δύο φύλων

Προβλήματα και παρερμηνείες

Τρεις υπέρτατες τεχνικές για να γίνεις Μάστερ στην επικοινωνία

 

Εισηγητής: Μιχάλης Κιναζίδης

 

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στη συνάντηση γνωριμίας του σεμιναρίου το Σάββατο 12/10 στις 11:00, όπου ο εισηγητής θα σας μιλήσει για το πρόγραμμα του σεμιναρίου και θα λυθούν τυχόν απορίες.

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9/11 στις 11:00-16:00 και το συνολικό του κόστος θα είναι 80,00 ευρώ (70,00 φοιτητών/ ανέργων)

 

Για όσους κλείσουν τη θέση τους μέχρι τις 21/10 το συνολικό κόστος συμμετοχής θα είναι 50,00 ευρώ.