Θεατροπαίζουμε

Έναρξη: 08/09/2018 Λήξη: 22/06/2019

Με μουσική, με κίνηση, με φωνή.

 

Όταν το θέατρο και το παιχνίδι συναντιούνται, το αποτέλεσμα δε μπορεί παρά να είναι απολαυστικό και δημιουργικό. Με όχημα το σώμα και οδηγό τη φαντασία, τα παιδιά ανακαλύπτουν νέες βαθμίδες έκφρασης και πλάθουν ένα δικό τους μαγικό κόσμο ασφαλή και χαρούμενο!

 

Στόχος του εργαστηρίου είναι το κάθε παιδί να εκτονώσει εντάσεις, να εξερευνήσει το σώμα, τη φωνή, την αναπνοή του, να αλληλεπιδράσει, να συνεργαστεί,  να καλλιεργήσει την ευρηματικότητα, την αισθητική, την εκφραστικότητα, να ενισχύσει τη συγκέντρωση και την παρατηρητικότητα, να δημιουργήσει εμπειρίες και φιλίες. Με λίγα λόγια, το παιδί αναπτύσσει τις κινητικές, γνωστικές, συναισθηματικές και κοινωνικές του δεξιότητες, μα πάνω από όλα: ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ!

 

Όλα τα παραπάνω θα επιτευχθούν με : Θεατρικές Τεχνικές, Παντομίμα, Κουκλοθέατρο, Μάσκα, Θέατρο Σκιών, Παραμύθια, Ιστορίες, Τραγούδια, Παιδική Γιόγκα καθώς και Μουσικοκινητική Αγωγή.

  • Το εργαστήρι απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-6 και 6-9, που επιθυμούν να γνωρίσουν το φανταστικό κόσμο του θεάτρου παίζοντας!!!
  • Κάθε συνάντηση είναι βιωματική γι’ αυτό και τα παιδιά καλό είναι να φορούν άνετα ρούχα και να έχουν μαζί τους το νεράκι τους (ή ό,τι άλλο κρίνεται απαραίτητο)!!!
  • Επι μέρους στόχος του εργαστηρίου είναι να πραγματοποιηθεί στο τέλος της χρονιάς μια παρουσίαση από την ομάδα.

 

Εισηγήτρια: Φούλη Σγουρού

 

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιείται κάθε Κυριακή 12:00-14:00, μέχρι το Μάϊο και το κόστος του για κάθε μήνα θα είναι 45,00 ευρώ.

Συμμετοχή

Συμμετοχή

Κατηγορίες σεμιναρίων

Εκδηλώσεις