Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι για παιδιά 4-10 ετών

Έναρξη: 22/12/2018 Λήξη: 22/12/2018

Ο Κήπος μας ανοίγει γι’ άλλη μια φορά την αγκαλιά του για να καλωσορίσουμε τα Χριστούγεννα με μπόλικο παιχνίδι και γέλιο!
Θα μεταμορφωθούμε λοιπόν, σε ξωτικά και θα παιχνιδοσκανδαλίσουμε με 
-μουσική
-αφήγηση παραμυθιού 
-τραγούδι 
-χορό και 
-κατασκευές ........κι όλα αυτά με τη μαμά ή τον μπαμπά!

Πρόγραμμα:
11:00 -11:45 παιχνίδι και σκανδαλιές μόνο για παιδιά!
11:45- 13:00 παιχνίδια με γονείς!

Υπεύθυνη εργαστηρίου: 
Ουρανία Χουρίδου (Μουσικοπαιδαγωγός, Πτυχιούχος Μουσικοκινητικής Ρυθμικής Αγωγής - Πανεπιστήμιο Μουσικής & Παραστατικών Τεχνών Βιέννης)

Η Ουρανία Χουρίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου και ξεκίνησε τις σπουδές της στο πιάνο και στα ανώτερα θεωρητικά στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσ/νίκης. 
Από το 2004-2008 συνεχίζει τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Μουσικής και Παραστατικών Τεχνών της Βιέννης(Universität für Musik und darstellende Kunst Wien) στο τμήμα Μουσικοκινητικής/Ρυθμικής Αγωγής(Musik- und Bewegungspädagogik/ Rhythmik).
Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια μουσικοπαιδαγωγικών και μουσικής σε Ελλάδα και εξωτερικό κι έχει πάρει μέρος σε εργαστήρια χορού με χορογράφους από Ελλάδα, Ευρώπη, Αφρική κι Αμερική.
Έχει πάρει μέρος σε Projects πάνω στην σύγχρονη μουσική και χορό καθώς και στον αυτοσχεδιασμό στη μουσική και κίνηση.
Έχει εκπαιδευτεί στη παιδική γιόγκα λαμβάνοντας το δίπλωμα Garuda- kids yoga teacher training και αυτό τον καιρό βρίσκεται στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Άσκηση και ποιότητα ζωής» του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης.
Έχει διδάξει μουσικοκινητική αγωγή στη προσχολική και σχολική εκπαίδευση αλλά και σε ενήλικες σε πολιτιστικά ιδρύματα σε Ελλάδα, Κύπρο και Αυστρία. 
Συχνά δημιουργεί σεμινάρια μουσικοκινητικής επιμόρφωσης σε εκπαιδευτικούς, μουσικούς , ηθοποιούς και χορευτές. 
Σήμερα διδάσκει σε παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, Ωδεία και πολιτιστικούς χώρους στη Θεσσαλονίκη.

 

Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22/12 στις 11:00-13:00 και το συνολικό του κόστος για κάθε παιδί θα είναι 20,00 ευρώ.

Κατηγορίες σεμιναρίων

Εκδηλώσεις