Εβίτα Βουδούρη-Δημιουργός Μόδας και εικαστικός

Απόφοιτη Academy Fashion School of Art & Design PANSIK με πτυχίο Δημιουργού Μόδας, διάκριση δημιουργικότητας με υποτροφία σπουδών στον κλάδο δημιουργίας σχεδιασμού υποδήματος. Διάκριση νέων σχεδιαστών και παρακολούθηση σεμιναρίων στον Καναδά με εισηγητή τον κ. Βασίλη Καρντάση, καθηγητή του Royal College of Art του Λονδίνου. Φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στο Τμήμα Εικαστικών & Εφαρμοσμένων Τεχνών, με κατεύθυνση Ζωγραφικής και συντονιστή τον επίκουρο καθηγητή κ. Γιάννη Ζιώγα.
 
Ως Δημιουργός Μόδας, με ενεργή συμμετοχή σε εικαστικά δρώμενα και συνεργασίες όπως με τον σύλλογο επ7α σε μια παρουσίαση μοντέλων με θέμα τη γυναίκα σαν σύμβολο, το Gaspard Wine Bar και Installation με θέμα τρείς ποικιλίες κρασιού σε κατασκευή μουλάζ γυναικείου κουστουμιού. Ανοιχτά σεμινάρια σε φεστιβάλ φόρο τιμής στα εκατό χρόνια απελευθέρωσης της πόλης με θέμα ‘Θεσσαλονίκη Αλλιώς, σε συνεργασία με την PANSIK και το parallaxi.
 
Ως εικαστικός, συμμετοχή σε έκθεση προς τιμήν του σκηνοθέτη Θέοδωρου Αγγελόπουλου με την εικαστική ομάδα του τμήματος ΤΕΕΤ της Φλώρινας και σε ομαδικές εκθέσεις στο Σύγχρονο Μουσείο Μακεδονικής Τέχνης, στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών ΑΠΘ και στη gallery Παπατζήκου στην Βέροια.

Κατηγορίες σεμιναρίων

Εκδηλώσεις

Διδάσκοντες