Γιάννης Τζαβλόπουλος-Business

Ο κος Τζαβλόπουλος είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και ιδιοκτήτης της εταιρείας UPGRADE,  σύμβουλοι επιχειρήσεων.
Είναι εισηγητής σε ΑΕΙ, ΤΕΙ, Κολέγια, ενώ η εταιρεία του διεξάγει σεμινάρια επιμόρφωσης σε επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. 
Έχει βραβευτεί από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ και από την Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων και υπήρξε 3 φορές υπότροφος για την ακαδημαϊκή του επίδοση από το Κρατικό Ίδρυμα Υποτροφιών και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.
Η διδακτική του ενασχόληση καθώς και τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επεκτείνονται στους τομείς του μάνατζμεντ και της ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού.
 
Τα άρθρα του έχουν δημοσιευτεί στον οικονομικό τύπο και σε ξένα και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά καθώς και σε πρακτικά διεθνών συνεδρίων. Ενώ, πρόσφατα εξέδωσε το βιβλίο του με τίτλο "Μην πουλάτε! Κάντε τους άλλους να αγοράσουν!" το οποίο έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία.
Τέλος, είναι πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).
 

Κατηγορίες σεμιναρίων

Εκδηλώσεις

Διδάσκοντες