Λεύκος

 

Ο Λεύκος είναι φυσικός, μουσικός, improviser και voice actor.

 

Κατά τη διάρκεια του μεταπτυχιακού του στη θεωρητική φυσική στο Universiteit van Amsterdam ανακάλυψε το improv και από τότε έχει συνεργαστεί με διάφορες ομάδες, όπως Easylaugs, Improganga, Boom.

 

Γυρνώντας στην Ελλάδα δημιούργησε με άλλους αυτοσχεδιαστές τις ομάδες Improvατίνες, Βολικό Λάθος, A Tension Horse με τις οποίες κάνει παραστάσεις μέχρι και σήμερα, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Επίσης, άρχισε να διδάσκει improv, ως τελειόφοιτος της House of Improv, έχοντας κάνει πολλά σεμινάρια από την αρχή των σπουδών του.

 

Τα τελευταία χρόνια σπουδάζει και διδάσκει μουσική, έχοντας πτυχίο αρμονίας και ασχολείται ως ελεύθερος επαγγελματίας με το voice acting και το τραγούδι/σύνθεση, έχοντας το δικό του home studio. Συμμετέχει σε live από μπάντες και συνεργάζεται με διάφορους καλλιτέχνες. Ακόμα, ασχολείται ερασιτεχνικά με το Youtube, όπου και έχει ένα κωμικό (Lefkos Network) και ένα μουσικό (Lefkos Sessions) κανάλι, όπως και με τις άλλες πλατφόρμες/social media . Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με computer games και παιχνίδια στρατηγικής.