Λώτου Έρη- Kοπτική, Ραπτική,πατρόν

Η Λώτου Έρη είναι σχεδιάστρια μόδας από την ημέρα που πρωτοέπιασε μολύβι στην ζωή της. Γεννήθηκε και μεγάλωσε, στα τότε, απροσπέλαστα βουνά της Πίνδου. Στα 20 της, ως ανήσυχο πνεύμα, τα δρασκέλισε και βρέθηκε στην λατρεμένη της Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει το παιδικό της όνειρο. Δαιμόνια, δραστήρια και επιμελής καθώς ήταν, τελείωσε με πρώτο βραβείο την 3ετή σχολή του Δημητρέλη και άλλα δύο χρόνια στην Εργατική Εστία Θεσσαλονίκης (ΕΟΜΜΕΧ), όπου αποφοίτησε με πρώτο χρηματικό βραβείο.

Πολύ γρήγορα την απορρόφησε ο κλάδος του ιματισμού, όπου τον υπηρέτησε πιστά και με αγάπη για 25 χρόνια. Παράλληλα δίδασκε σε σχολές κέντρων επαγγελματικού προσανατολισμού(ΚΕΠ) και σε οργανωμένα σεμινάρια του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Ασχολήθηκε με το θέατρο σχεδιάζοντας κουστούμια για την θεατρική ομάδα Παράθλαση - για την παράσταση ΔΙΨΑ της Εβελίνας Παπούλια που ανέβηκε στο ΚΘΒΕ, άλλες θεατρικές ομάδες της πόλης και για σχολές χορού της πόλης.

Σήμερα σχεδιάζει πρωτότυπες συλλογές ανδρικών, γυναικείων και παιδικών ρούχων που τις προωθεί σε boutique Ελλάδα, Γερμανία και Σουηδία.

Παράλληλα συνεχίζει να δημιουργεί μοναδικά κομμάτια ένδυσης και κοσμημάτων στις πελάτισσες (μετά από χρόνια φίλες της πια) με μεράκι και γούστο, σχεδιάζοντας μαζί το νέο τους στυλ , αναδεικνύοντάς το ακόμη και από κάποιο παλιό ρούχο με μια νέα πνοή σε κλασικά και αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας.