Μαρίνα Καρπόζηλου-Δημοσιογραφία

Η Μαρίνα Καρπόζηλου εργάζεται από το 2008 ως δημοσιογράφος σε ψηφιακά και έντυπα Μέσα, ενώ έχει ασχοληθεί από διάφορες θέσεις και με το ευρύτερο κομμάτι της online επικοινωνίας. Αυτή την περίοδο είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού The Food Magazine. Έχει συμμετάσχει σε δύο συλλογικές εκδόσεις, ενώ το βιβλίο της Ο Ροζ Γάτος (2016, εκδόσεις Μωραΐτης) έχει κερδίσει το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό Ασημένια Σελίδα. Ένα πεδίο που την ενδιαφέρει ιδιαίτερα είναι η επιρροή των νέων τεχνολογιών στα σύγχρονα κοινωνικά ζητήματα, φαινόμενο που ανέλυσε και στη σκηνή του TEDx University of Aegean (2018), [δείτε την ομιλία εδώ]. Κατά διαστήματα υπήρξε σερβιτόρα, ραδιοφωνική παραγωγός, κειμενογράφος και διαφημίστρια.