Παναγιώτα - Γιουλίνα Δασκαλοπούλου - Γραφολογία

Η Παναγιώτα-Γιουλίνα Δασκαλοπούλου είναι δικηγόρος, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών με LL.M (διετές) στο Αστικό Δίκαιο. Ταυτόχρονα έχει σπουδάσει Αναλυτική & Δικαστική Γραφολογία στη Ιταλία, στη Σχολή CE.S.GRAF με έδρα την Ρώμη. Έχει πραγματοποιήσει άσκηση δίπλα στον αείμνηστο Ανδρέα-Ηλία Μιχαλόπουλο και έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Από το έτος 2005 είναι εγγεγραμμένη πραγματογνώμονας στους καταλόγους των Πρωτοδικείων και Εισαγγελιών της Χώρας. 

 

Έχει φιλοξενηθεί σε πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, αναλύοντας θέματα επικαιρότητας, τα οποία σχετίζονται με την  Αναλυτική και Δικαστική Γραφολογία.

 

Επιπλέον, έχει παρακολουθήσει το μονοετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα στις διαπραγματεύσεις (Diploma In Negotiations) και πιστοποιήθηκε ως Διαπραγματεύτρια από το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τέλος, παρακολούθησε το πρόγραμμα Διαμεσολάβησης του ΕΚΠΑ και μετά από επιτυχείς γραπτές και προφορικές εξετάσεις, είναι Πιστοποιημένη Διαμεσολαβήτρια από το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Επιπρόσθετα, έχει παρακολουθήσει Επιμορφωτικά προγράμματα Εγκληματολογίας και ψυχολογίας στο ΕΚΠΑ καθώς και Οικονομικά για δικηγόρους (Low & Economics).

 

Είναι δικηγόρος παρ' Εφέταις με κύρια αντικείμενα ενασχόλησης τη Δικαστική Γραφολογία, το αστικό δίκαιο και το δίκαιο αλλοδαπών, καθώς και με την εξωδικαστική επίλυση διαφορών-διαμεσολάβηση.

 

Είναι εγγεγραμμένη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χαλκίδας και διατηρεί δικηγορικό γραφείο στη Χαλκίδα και την Αθήνα.