Οι χώροι μας

Ο Κήπος από τον Ιούλιο του 2020 μεταφέρθηκε στην φιλόξενη γειτονιά της οδού Γλάδστωνος, μια από τις παλαιότερες γειτονιές του ιστορικού κέντρου.

 

Ο χώρος μας βρίσκεται ανάμεσα στην πλατεία Αντιγονιδών και το Βαρδάρη. Κι ενώ βρισκόμαστε τόσο κοντά σε κάποιους από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης, η γειτονιά μας, γύρω από την πλατεία Μαβίλη, παραμένει ιδιαίτερη διατηρώντας αρκετά από τα κτήρια της παλιάς εποχής και εξελίσσεται σε περιοχή καλλιτεχνών και δημιουργικών χώρων.

 

Οι χώροι του Κήπου είναι διαθέσιμοι για την φιλοξενία δράσεων από καλλιτεχνικές, εκπαιδευτικές, επιχειρηματικές ομάδες για την διεξαγωγή workshop, σεμiναρίων, παρουσιάσεων, εκδηλώσεων και άλλων δραστηριοτήτων.

 

Οι αίθουσες έχουν ένα χαρακτηριστικό ζεστό και φιλόξενο χαρακτήρα όπως όλοι οι χώροι του Κήπου και μπορούν να διαμορφωθούν με διαφορετικούς τρόπους ανάλογα με τις ανάγκες κάθε εκδήλωσης. 

 

Διαθέτουμε έναν ισόγειο ενιαίο χώρο 30 τ.μ και μία σεμιναριακή αίθουσα 15 ατόμων στον άνω όροφο. Απέναντι, κάτω από τη πλατεία Μαβίλη, διαθέτουμε ακόμη ένας χώρο 40 τ.μ. με έξτρα βοηθητικό χώρο/κουζίνα και WC. 

 

Στις αίθουσες υπάρχουν πάντα προτζέκτορας, ηχεία και πίνακας σημειώσεων.

 

Για παραπάνω πληροφορίες:

Γλαδστωνος 9, Θεσσαλονίκη
e:[email protected]
t: 2313078962 , 6940877025
facebook.com/kipos.seminaria
twitter.com/kiposseminaria

http://kipos-seminaria.gr/el/page/epikoinonia/