Η γλώσσα της πειθούς

Έναρξη: 02/10/2019 Λήξη: 02/10/2019

Το κλειδί της διεκδικητικής συμπεριφοράς

 

Το εργαστήρι «Η τέχνη της πειθούς – το κλειδί της διεκδικητικής συμπεριφοράς» σας βοηθά να εντοπίσετε και να ξεπεράσετε όλες εκείνες τις μικρές ή μεγάλες δοκιμασίες που προσφέρει απλόχερα η ζωή και που σας εμποδίζουν να ζητάτε και να διεκδικείτε αυτά που θέλετε και αυτά που σας ανήκουν.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου θα αναλυθούν τρεις πυλώνες:

  1. Πως χειριζόμαστε τοξικές προσωπικότητες και τα παιχνίδια δύναμης στις ανθρώπινες σχέσεις

Πρόσφατες επιστημονικές μελέτες τονίζουν ότι οι τοξικοί άνθρωποι στη ζωή μας καταστρέφουν την υγεία μας όχι μόνο την ψυχική αλλά και τη σωματική. Είναι οι άνθρωποι εκείνοι που παίρνουν όλη μας την ενέργεια, χαλούν μονίμως τη διάθεσή μας και με την παρουσία τους και μόνο μας δυσκολεύουν. Το εργαστήρι βοηθά τους συμμετέχοντες να αναγνωρίσουν τους αρνητικούς ανθρώπους στη ζωή τους και παράλληλα παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία για να τους αντιμετωπίσουν με αποτελεσματικό τρόπο.

  1. Πώς να διεκδικείτε και να παίρνετε αυτά που θέλετε

Η εκπαίδευση της διεκδικητικής συμπεριφοράς έχει στόχο να διδάξει τους συμμετέχοντες να εκφράζουν τους εαυτούς τους καλύτερα και συχνότερα, ιδιαίτερα όταν έρχονται αντιμέτωποι με κάποιες αντιθέσεις, χωρίς να καταπατούν τα δικαιώματα των άλλων. Επιπλέον, βοηθά στο να γίνουν ικανότεροι στις διαπραγματευτικές δεξιότητες και να αποκτήσουν εν γένει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

  1. Η τέχνη της πειθούς

Κάποιοι άνθρωποι φαίνονται πιο αποτελεσματικοί στην επικοινωνία τους, από άλλους. Το εργαστήρι θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες να τελειοποιήσουν την τέχνη της πειθούς ώστε να φέρνουν μέσα από την διαδικασία της αποτελεσματικής επικοινωνίας, θεαματικά αποτελέσματα. Θα εκπαιδεύσει τα πρότυπα υπεροχής και θα παρέχει εκείνη την «τεχνολογία», που μας επιτρέπει να ζήσουμε μια ζωή πλούσια και γεμάτη νόημα. 

 

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής εδώ

 

 

Εισηγητής: Νίκος Σαπουντζής

 

Οι ημερομηνίες είναι καθαρά ενδεικτικές.

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε τέσσερις δίωρες συναντήσεις και το συνολικό του κόστος θα είναι 50,00 ευρώ (45,00 φοιτητών/ ανέργων).