Σεμινάριο Soft Skills

Έναρξη: 06/10/2020 Λήξη: 20/10/2020
Η επιτυχία σήμερα βασίζεται σε πολλά περισσότερα από το να είσαι καλός στον τομέα σου. Οι εργοδότες ενδιαφέρονται πλέον να συνεργάζονται με ανθρώπους που μπορούν να προσφέρουν περισσότερα από τεχνική γνώση. Όσοι έχουν τις δεξιότητες επικοινωνίας, ηγεσίας, ομαδικότητας κλπ, περισσότερο ανεπτυγμένες θα έχουν και τις περισσότερες πιθανότητες να εξελιχθούν τόσο σε μια εργασία όσο και στην προσωπική τους επιχείρηση. 
 
Σε αυτό το σεμινάριο, ο Μηλιάτσης Γιάννης θα φροντίσει να βελτιώσετε τις ικανότητες της αποτελεσματικής επικοινωνίας, της προσωπικής και όχι μόνο ηγεσίας αλλά και της ομαδικότητας που χρειάζεται για να πετύχετε. Θα δωθεί έμφαση επίσης στην ψυχολογία και τις τεχνικές επιτυχίας που χρειάζονται για να γίνουν πραγματικότητα σε μια δύσκολη καθημερινότητα όλα τα παραπάνω. 
 
Σε αυτό το σεμινάριο θα ασχοληθούμε με μία Εισαγωγή στα 8 βασικά soft skills, ένα τεστ αρχικοποίησης και το βασικό σεμινάριο επικοινωνίας.
Τα οκτώ βασικά Soft skills είναι τα εξής:
 1. Αυτοπεποίθηση
 2. Πάθος
 3. Παραγωγικότητα
 4. Προσαρμοστικότητα
 5. Θέληση για μάθηση
 6. Επικοινωνία
 7. Πωλήσεις
 8. Ομαδικότητα
Με την παρακολούθηση του σεμιναρίου παρέχονται τα εξής βιβλία του εισηγητή:
 
 • Το βιβλίο Πωλήσεων "Δεν ξέρεις να πουλάς;" σε PDF
 • Μπορείς Περισσότερα σε PDF
 • Το online course πωλήσεων με τίτλο Μάθε να πουλάς!
 • Το online course με τίτλο Μπορείς Περισσότερα 

Εισηγητής: Γιάννης Μηλιάτσης

 
Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στη συνάντηση γνωριμίας του σεμιναρίου την Τρίτη 6/10 στις 17:00, όπου ο εισηγητής θα σας μιλήσει για το πρόγραμμα του σεμιναρίου και θα λυθούν τυχόν απορίες.
 
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε δύο τρίωρες συναντήσεις, τις Τρίτες 13/10 & 20/10 17:00-19:45 και το συνολικό του κόστος θα είναι 50,00 ευρώ (45,00 φοιτητικό/ ανέργων)