Εφηβική θεατρική Παράσταση: «Μαζί Μόνο»

Έναρξη: 13/10/2022 Λήξη: 13/10/2022
Λίγο πριν ξεκινήσει το εργαστήρι εφηβικού θεάτρου στον Κήπο, θα θέλαμε να προσκαλέσουμε όλες κι όλους τους φίλους του Κήπου σε μία ξεχωριστή βραδιά.
 
Την Πέμπτη 13/10 στις 20:00, το εργαστήρι εφηβικού θεάτρου με την Ελένη Γιαννούση και τον Θανάση Μεγαλόπουλοθα παρουσιάσει την παράσταση: «Μαζί Μόνο» στο θέατρο Φαργκάνη (Αγ. Παντελεήμονος 10, Καμάρα, 2310208007).
 
Η παράσταση «Μαζί Μόνο» του Βαγγέλη Κυριακού και της εφηβικής ομάδας ταξιδευτές Ηλιούπολης (2012), διασκευάστηκε και σκηνοθετήθηκε το 2022 από τον Θανάση Μεγαλόπουλο και την  Ελλένη Γιαννούση στα πλάσια της συμμετοχής του εργαστηρίου εφηβικού θεάτρου στον Κήπο στο 1ο Φεστιβάλ Εφηβικών Θεατρικών Ομάδων Θεσσαλονίκης – U_Th festival. 
 

Περιγραφή έργου: 

Μια ομάδα κοριτσιών που έχουν μεγαλώσει σαν αδερφές καλούνται από τον τοπικό ανακριτή για κατάθεση ώστε να βοηθήσουν στην διαλεύκανση της εξαφάνισης του θετού πατέρα τους. Τι απέγινε ο κυριούλης που ήταν ένας καλός, ήσυχος και πάρα πολύ πλούσιος άνθρωπος; Τι δουλειά είχαν αυτά τα ανήλικα κορίτσια στην προκυμαία γέφυρα το βράδυ της εξαφάνισης του;  Το έργο αποτελεί μια συρραφή των προσωπικών καταθέσεων των κοριτσιών στον ανακριτή που σιγά σιγά μέσα από τις αντιφάσεις και τις διαφορετικές οπτικές ξεδιπλώνουν ένα αστυνομικό δράμα που κρύβει ένα μεγάλο μυστικό. Η παρέα των κοριτσιών είναι όμως ενωμένη και αποφασισμένη να μείνει μαζί μέχρι το τέλος ότι και να γίνει. Ακόμα και αν πρέπει να μοιραστούνε όλες την ίδια ευθύνη.

 
Η είσοδος είναι δωρεάν, για το λόγο αυτό είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης στο τηλέφωνο  του Κήπου: 2313078962 και στο email μας: [email protected]