Άγγελοι Express

Έναρξη: 13/12/2023 Λήξη: 13/12/2023
Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι κατασκευής αγγέλων.
 
Το εργαστήρι περιλαμβάνει την κατασκευή τριών διαφορετικών αγγέλων κατασκευασμένων, με απλά καθημερινά, ευκολόχρηστα, ανακυκλώσιμα υλικά.
 
Η φιλοσοφία του εργαστηρίου είναι να δωθεί η ευκαιρία σε συμμετέχουσες και συμμετέχοντες, να κατασκευάσουν διακοσμητικά αγγελάκια, για να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο ή να τα χαρίσουν σε φίλους. Η διαδικασία της κατασκευής είναι απλή, χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες και πραγματοποιείται εύκολα από την καθεμία και τον καθένα. Είναι μία πολύ δημιουργική διαδικασία και μπορεί να συμμετέχουν και ενήλικες με παιδιά μαζί.
 
Εισηγήτρια: Σουλτάνα Ξένου.
 
Το εργαστήρι είναι αυτοτελές και έχει διάρκεια μία ώρα και 30 λεπτά. Μέσα στη μιάμιση ώρα αυτή, οι συμμετέχουσες και οι συμμετέχοντες θα έχουν στα χέρια τους τρεις υπέροχους αγγέλους, δικής τους κατασκευής! 
 
Θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας ένα ψαλίδι και υφάσματα λευκά ή εκρού εάν υπάρχουν διαθέσιμα στο σπίτι σας. Τα υπόλοιπα υλικά παρέχονται στον Κήπο. 
 
Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13/12 στις 18:00 και το κόστος συμμετοχής είναι 15,0€/άτομο (20,0€/παιδί με συνοδό).