Παιδιά! Γνωρίστε τις Χώρες

Έναρξη: 13/07/2020 Λήξη: 16/07/2020

Για παιδιά 8-12 ετών

 

Οι ΧΩΡΕΣ είναι μία διαδρομή αναψυχής για τα παιδιά που ακόμη δεν έχουν γνωρίσει τον κόσμο. Ολόκληρη η γη παρελαύνει μπροστά τους και αποτελεί το κίνητρο για να ονειρευτούν, να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν. Και κάπως έτσι ανακαλύπτουν πόσο όμορφος είναι αυτός ο διαφορετικός κόσμος και πόσοι πολλοί είναι οι λόγοι για να τον αγαπάμε.

 

Ένα τριήμερο βιωματικό εργαστήριο που θα ταξιδέψει τα παιδιά σε τρεις όμορφες χώρες. Προορισμοί μας η Κούβα, το Ισραήλ κι ο Καναδάς!

 

Τα παιδιά που αγαπούν να μαθαίνουν για τον κόσμο κι αναζητούν το διαφορετικό έχουν την ευκαιρία να αποδράσουν από την καθημερινότητα και να μεταφερθούν στον Καναδά μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, στην Κούβα διαβάζοντας παιδική λογοτεχνία και στο Ισραήλ μαθαίνοντας εβραϊκό χορό. Επιτραπέζια παιχνίδια και γεύσεις του κάθε τόπου θα συμπληρώσουν τις διαφορετικές αυτές διακοπές μας.

 

Και το ταξίδι στις ΧΩΡΕΣ ξεκινά…

 

Εισηγήτρια: Δώρα Βογιατζή

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε τρεις συναντήσεις, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη 18:00-19:30 και το συνολικό του κόστος θα είναι 40,00 (35,00 ανέργων)