Σεμινάριο Λήψης βίντεο και Μοντάζ

 Rec Edit Play

 

“It’s all one film to me, just different chapters”

Robert Altman

 

 

Το σεμινάριο Rec-Edit-Play, είναι ένα μέσο για να ανακαλύψετε τον κόσμο του βίντεο και του μοντάζ. Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να εισέλθουν στο χώρο των μέσων μαζικής επικοινωνίας και να μάθουν τον τρόπο με τον οποίο θα μεταδώσουν στο κοινό όλα αυτά που έχουν μέσα τους ως εικόνα. Στο σεμινάριο Rec-Edit-Play, κάθε μαθητής θα έχει τη μοναδική ευκαιρία, μέσα από τη θεωρία αλλά και από την πρακτική, να μάθει τις τεχνικές της λήψης και της επεξεργασίας του βίντεο και να γίνει αυτός ο σκηνοθέτης, ο βιντεολήπτης αλλά και ο μοντέρ των δικών του ιστοριών.

 

 

Βιντεοσκόπησε, μόνταρε και επεξεργάσου τις δικές σου ταινίες εύκολα και σωστά μόνο σε 24 ώρες! Στο σεμινάριο "Rec, Edit, Play" ανακάλυψε τον κόσμο του βίντεο και του μοντάζ. Μάθε τις τεχνικές των λήψεων και της επεξεργασίας του βίντεο και φτιάξε τα δικά σου κλίπ. Στο σεμινάριο Rec, Edit, Play του Κήπου, θα έχεις την μοναδική ευκαιρία μέσα απο την θεωρία αλλά και μέσα απο την πρακτική, να γίνεις εσύ ο σκηνοθέτης ο βιντεολήπτης αλλά και ο μοντέρ των δικών σου κλιπ και όχι μόνο! Θα μπορέσεις ακόμα να μοντάρεις τα βίντεο των φίλων σου, αλλά και να δημιουργήσεις μαζί τους δικά σου!

 

Εισαγωγή στο Βίντεο:

 

        Βασικές ρυθμίσεις κάμερας.

 1. Ανάλυση εικόνας/Ρυθμός καρέ
 2. Ισορροπία χρώματος
 3. ISO
 4. Ταχύτητα κλείστρου
 5. Διάφραγμα
 6. Εστίαση

 

Εισαγωγή στο μοντάζ.

 1. Ο υπολογιστής και τα χαρακτηριστικά του.
 2. Το περιβάλλον του προγράμματος Μοντάζ
 3. Δημιουργώντας το πρώτο μου Project
 4. Εφέ και Διόρθωση Χρώματος
 5. Ρυθμίσεις για το τελικό Export

 

 

Εισηγητής: Δημήτρη Ασενελέρ


Το σεμινάριο έχει διάρκεια 12 εβδομάδων και οι συναντήσεις θα είναι δίωρες, μία φορά την εβδομάδα. Το συνολικό κόστος του σεμιναρίου είναι 200,00 ευρώ (180,00 φοιτητών/ανέργων)

 

Οι ημερομηνίες που αναγράφονται είναι καθαρά ενδεικτικές.

Οι ενδιαφερόμενοι εφόσον συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής, θα λάβουν email με τις ημερομηνίες και τις πληροφορίες του σεμιναρίου μόλις οριστικοποιηθούν. 

Καλό καλοκαίρι!

 

 

Συμμετοχή

Συμμετοχή

Κατηγορίες σεμιναρίων

Εκδηλώσεις