"Ξεφτέρης" Ένα λογισμικό για εκπαιδευτικούς

19/07/2019

Σας καλωσορίζουμε στο φιλόξενο και μαγικό κόσμο του “17 τιτλου Ξεφτέρη”, μια σειρά ειδικών, πολυθεματικών, ψυχοπαιδαγωγικών λογισμικών που μας προκαλούν να  τα εξερευνήσουμε! Η… εξερεύνηση θα πραγματοποιηθεί στις 18 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τετάρτη στις 19:00 στον "ΚΗΠΟ"

 

Οι εταιρίες “ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΖΩΗ – SIEM”, γνωστοί εκδοτικοί οίκοι στην Ελλάδα, δραστηριοποιούνται εδώ και αρκετά χρόνια στη δημιουργία και προώθηση  λογισμικών για τον χώρο της εκπαίδευσης, της ειδικής αγωγής, της λογοθεραπείας και της παιδοψυχολογίας. Κυκλοφορεί με μεγάλη απήχηση στον παραπάνω χώρο η 17τιτλη έκδοση λογισμικού που απευθύνεται σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, δυσλεξία, νοητική στέρηση, αυτισμό, καθυστέρηση λόγου και ομιλίας, αρθρωτικές και άλλες διαταραχές.  Το συγκεκριμένο λογισμικό αποτελεί εργαλείο για λογοθεραπευτές, ειδικούς λόγου, παιδοψυχολόγους κλπ. και απευθύνεται σε ιδρύματα της χώρας όπου φιλοξενούνται παιδιά με ειδικές ανάγκες.

               

Το εκπαιδευτικό λογισμικό μας είναι σχεδιασμένο από ειδική ομάδα επιστημόνων (λογοθεραπευτές και ειδικούς παιδαγωγούς) και είναι εγκεκριμένο τόσο από το Ελληνικό όσο και από το Κυπριακό Υπουργείο Παιδείας. Τίτλοι του έχουν προωθηθεί σε σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με άριστα αποτελέσματα και τεράστια αποδοχή από δασκάλους και γονείς. Συμβάλλει στην αποκατάσταση των φωνολογικών διαταραχών, των γλωσσικών διαταραχών, των μαθησιακών δυσκολιών (δυσλεξία, δυσαριθμησία, δυσορθογραφία), των συνδρόμων της νοητικής υστέρησης και της διαταραχής ελλειμματικής προσοχής-υπερκινητικότητας. Έχει εφαρμογή στο σχολικό πλαίσιο με την εποπτεία παιδαγωγών, στην λογοθεραπευτική συνεδρία με την καθοδήγηση του θεραπευτή και στην εξάσκηση στο σπίτι με γονεϊκή εποπτεία.

 

Τώρα η ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΖΩΗ μαζί με τη SIEM αφουγκράζονται την ανάγκη των παιδιών, των γονέων, αλλά και των ειδικών παιδαγωγών.

 

Ποτέ πιο πριν η ειδική αγωγή και η προσπάθεια αντιμετώπισης των μαθησιακών δυσκολιών δεν είχε έναν τόσο αποτελεσματικό και συγχρόνως ευχάριστο σύμμαχο!

 

Κρατήστε τη θέση σας εδώ

 

Η εκδήώση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στις 19:00.

 

Είσοδος ελεύθερη!